visservdhell-slide-1

Loodgieters- en Dakbedekkingsbedrijf sinds 1891

Riool ontstopper

Riool ontstopper helpt niet om de verstopping op te lossen? Schakel een professional in

Een verstopt riool ontstaat niet zomaar. Vaak komt het door een probleem wat zich al langer voordoet. Visser & van der Hell Loodgietersbedrijf is een gespecialiseerde loodgieter waarbij u niet alleen terecht kunt voor een riool ontstopper, maar ook voor preventief rioolonderhoud. Bij onderhoud controleren wij het riool nauwkeurig. Op deze wijze kunnen eventuele gebreken en verstoppingen vroeg worden gesignaleerd en verholpen. Dit voorkomt niet alleen verstoppingen in de toekomst, maar ook hoge kosten en andere ongemakken. Voorkomen is beter dan genezen! Last van rioleringsproblemen? Komt u er zelf niet uit? Neem dan contact met ons op. Wij beschikken over ervaren loodgieters en de juiste middelen zoals een speciale riool ontstopper.

Hoe herken ik een verstopt riool?

Hoe eerder een rioolprobleem wordt aangepakt hoe beter. Daarom is het belangrijk om vroegtijdig verstoppingen en andere problemen te signaleren. Maar waar moet u op letten? Hoe herkent u deze problemen? Eén van de manieren om dit te herkennen is de geur. Wanneer u een nare rioollucht in huis ruikt is dit een teken dat er iets niet goed zit. Hoort u een borrelende afvoer? Loopt het water niet meer goed weg? Als u zelf actie onderneemt, met bijvoorbeeld een riool ontstopper, bent u er in sommige gevallen op tijd bij. Zo niet kunt u het beste hulp inschakelen van een professioneel bedrijf.

Hoe ontstop ik het riool en toilet?

Waarschijnlijk wilt u eerst zelf proberen of u het probleem kunt verhelpen. Om dat te kunnen doen hebben wij enkele tips voor u op een rij gezet. Afhankelijk waar het probleem zicht bevindt zijn er een aantal manieren. Zit het toilet verstopt? Blijft deze vol staan? Dan kan het zijn dat de hals van de toiletpot verstopt zit. Wat moet u doen?

  • Controleer of er geen grote dingen in de hals zitten zoals een toiletverfrisser.
  • Maak gebruik van een ontstopper om het water door de hals te persen
  • Spoel het toilet een aantal keer door

Blijft de verstopping? Schakel onze hulp dan in. Wij komen snel langs om het probleem te verhelpen.

Een verstopping in het riool is vaak gemakkelijk te herkennen, maar de oorzaak van het probleem is soms lastiger te achterhalen. Vooral wanneer je niet over de juiste middelen en technieken beschikt.

Heeft u al van alles geprobeerd maar blijft de verstopping terugkomen? Dan is het tijd om de specialisten van Visser & van der Hell Loodgietersbedrijf in te schakelen!

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Visser & Van Der Hell Loodgietersbedrijf b.v. logo
Visser & Van Der Hell Loodgietersbedrijf b.v.

Stel uw vraag

Riool ontstopper

Copyright © Visser & van der Hell 1981- 2022 - Alle rechten voorbehouden

Designpro | Z-IM.nl | Sitemap | Site index | Privacyverklaring | Cookieverklaring