visservdhell-slide-1

Loodgieters- en Dakbedekkingsbedrijf sinds 1891

Bedrijfsinformatie tekst en bestanden

Bedrijfsinformatie

In 1891 vestigde Visser & Van der Hell zich op het Noordereiland. Daarmee is het ’t oudste nog bestaande installatiebedrijf van Rotterdam. Toen al als lood- en zinkwerkers en tevens als koper- en blikslagers o.a. gespecialiseerd in scheepsbenodigdheden zoals koperen scheepslantaarns. Generaties volgden elkaar op in het familiebedrijf dat een goede reputatie verwierf.

In 1983 verhuisde het bedrijf naar de locatie waar het nog steeds is gevestigd; de Sionstraat in Kralingen. In 1987 werd Visser & Van der Hell BV overgenomen door de huidige directeuren, de heren Rik Gruys en Richard van Hoek. Beiden waren op dat moment al jaren aan het bedrijf verbonden. Niet alleen is de goede reputatie van het bedrijf gehandhaafd, de werkzaamheden zijn daarna aanzienlijk uitgebreid. Op dit moment telt Visser & van der Hell 12 personeelsleden die werkzaam zijn op het gebied van loodgieterswerk, cv-installatie, dakbedekking en sanitair.

Werkzaamheden

In woningen verricht Visser & Van der Hell kleine reparaties, groot onderhoud en renovaties, met name voor woningbouwcorporaties zoals Woonstad Rotterdam maar ook Gemeentewerken Rotterdam. Voor scholen worden dakwerkzaamheden, interne verbouwingen en installatiewerk verricht. Voor particulieren installeert en repareert Visser en van der Hell cv-installaties, brengt dakbedekking aan en verzorgt lood-, koper- en zinkwerk. Ook voor aannemers en makelaars worden bovengenoemde werkzaamheden verricht, al of niet als regisseur en coördinator voor het complete aannemerswerk. In de Rotterdamse Haven beheert Visser & Van der Hell drinkwatersystemen (legionella) en onderhoudt de installaties van de sojaverwerkende bedrijven ADM en Cargill.

Visser & Van Der Hell Loodgietersbedrijf b.v. logo
Visser & Van Der Hell Loodgietersbedrijf b.v.

Copyright © Visser & van der Hell 1981- 2024 - Alle rechten voorbehouden

Designpro | Z-IM.nl | Sitemap | Site index | Privacyverklaring | Cookieverklaring