visservdhell-slide-1

Loodgieters- en Dakbedekkingsbedrijf sinds 1891

Dakwerk projecten

Dakwerk door Visser en van der Hell Rotterdam

Visser & Van der Hell is specialist op het gebied van dakwerk. Goed dakwerk is van groot belang; lekkages kunnen veel gevolgschade opleveren. Het is een geruststellende gedachte als u zeker weet dat uw dakwerk in orde is.

Zink-, lood- en koperwerk

Het zink-, lood-, of koperwerk op of aan het dak van uw huis of bedrijf heeft te lijden van zon, regen en vorst. Regelmatig onderhoud aan uw dak is dan ook nodig. Heeft u lekkage of zijn uw dakgoten verouderd? Dan bent u bij Visser & Van der Hell aan het juiste adres. Vervangen of onderhouden van uw zinkwerk kan binnen één of enkele dagen. Visser & Van der Hell heeft veel ervaring in zink-, lood-, of koperwerk. Het oude materiaal wordt volledig gerecycled.

Leiwerk

Leistenen daken geven een voorname uitstraling aan een pand. Ook in Nederland is het leistenen dak populair geworden, het zijn vooral utiliteitsgebouwen en de meer luxe woningen die met dit exclusieve product zijn bedekt. Leisteen kan zowel op het dak als aan de gevel worden toegepast, het resultaat is in alle gevallen fraai, stijlvol en exclusief. Pannen van natuurlei of vezelcement kunnen door de vlakke vorm uitstekend worden gecombineerd met materialen zoals koper of zink. De afmeting van de lei maakt vele, ook gebogen, dakvormen mogelijk. Elke lei wordt stormvast bevestigd d.m.v. leihaken en/of leinagels. Meer weten? Vraag het aan Visser & Van der Hell.

Bitumineuze dakbedekking

Voor de afwerking van een plat of lichthellend dak kan een bitumineuze dakbedekking een uitstekende en voordelige oplossing zijn. Dankzij de brede kennis en jarenlange ervaring van Visser & Van der Hell met bitumineuze dakbedekking is er veel mogelijk voor allerlei verschillende dakvormen. Er zijn verschillende soorten bitumineuze dakbedekking, laat u daarom adviseren over de beste keuze die u kunt maken op basis van ondergrond, belasting en kwaliteit van de dakbedekking. Ook hier geldt dat het vakkundig aanbrengen essentieel is voor een duurzaam en waterdicht dak.

Pannendaken

Pannendaken worden al ontzettend lang toegepast, in Nederland is het nog steeds de meest voorkomende vorm van dakbedekking. Niet zo vreemd, want een goed gelegd pannendak is een even duurzame als fraaie oplossing om het dak te bedekken. Daarnaast is de staat van een pannendak in hoge mate bepalend voor de uitstraling van een pand. Keramisch, geglazuurd of betonnen dakpannen, voor alle soorten pannendaken heeft Visser & Van der Hell de juiste oplossing. Net als bij alle andere vormen van dakbedekking komt het aan op een vakkundige manier van leggen, de ervaren medewerkers van Visser & Van der Hell oefenen dit oude ambacht graag voor u uit.

Visser & Van Der Hell Loodgietersbedrijf b.v. logo
Visser & Van Der Hell Loodgietersbedrijf b.v.

Copyright © Visser & van der Hell 1981- 2024 - Alle rechten voorbehouden

Designpro | Z-IM.nl | Sitemap | Site index | Privacyverklaring | Cookieverklaring