visservdhell-slide-1

Loodgieters- en Dakbedekkingsbedrijf sinds 1891

Loodgieterswerk mogelijkheden

Loodgieterswerk door Visser en van der Hell uit Rotterdam

Er zijn twee momenten waarop u met loodgieterswerk te maken kunt krijgen. Het eerste moment is als u een gas-, water- of rioleringsnet laat aanleggen bij nieuwbouw of renovatie.

Het is van groot belang dat dit op een vakkundige wijze plaatsvindt. Hoe beter het is aangelegd, hoe kleiner de kans dat u ooit problemen krijgt. Dat brengt ons op het tweede moment; de kraan lekt, de afvoer is verstopt, een leiding is gescheurd door de vorst of, erger nog, er is een gaslek. Dat is minder mooi, maar wel het moment om er een vakkundige loodgieter bij te roepen.

Voor al uw loodgieterswerkzaamheden bent u bij Visser & Van der Hell aan het juiste adres!

De medewerkers van Visser & Van der Hell hebben ruime ervaring in het aanleggen van een gas-, waterleiding- of rioleringsnet, het repareren van lekkages en maken van dakdoorvoeren of opnieuw aanbrengen van dakbedekking. Daarnaast beschikken zij over kennis van de toegepaste loodgietersmaterialen en hanteren zij de laatste loodgieterstechnieken. Kwaliteit staat voorop, voor al uw loodgieterswerkzaamheden bent u bij Visser & Van der Hell aan het juiste adres.

Visser & Van Der Hell Loodgietersbedrijf b.v. logo
Visser & Van Der Hell Loodgietersbedrijf b.v.

Copyright © Visser & van der Hell 1981- 2024 - Alle rechten voorbehouden

Designpro | Z-IM.nl | Sitemap | Site index | Privacyverklaring | Cookieverklaring