visservdhell-slide-1

Loodgieters- en Dakbedekkingsbedrijf sinds 1891

Daklekkage

Daklekkage? Onderneem snel actie en schakel de hulp van Visser & van der Hell Loodgietersbedrijf in

Daklekkage moet zo snel mogelijk verholpen worden. Indien u hier te lang mee wacht kan dit nadelige gevolgen hebben. Lekkend vocht kan namelijk veel schade aanrichten in huis. Denk bijvoorbeeld aan het loslaten van behang en verf, het rotten van hout en schimmelplekken op de muren en plafonds. Gelukkig kunt u snel de hulp van Visser & van der Hell Loodgietersbedrijf inschakelen. Dakwerk behoort tot één van onze diensten waar wij vele jaren ervaring in hebben. Bij lekkage komen wij snel langs om het probleem vakkundig op te lossen. U krijgt de beste ondersteuning voor een eerlijke prijs. Bij daklekkage geldt, hoe eerder u erbij bent des te goedkoper het te herstellen is. Daarnaast voorkomen we daarmee verdere schade.

Hoe kunt u daklekkage herkennen?

Zoals hierboven aangegeven moet er snel worden ingegrepen wanneer u te kampen heeft met lekkage. Van belang is dan ook dat u het probleem snel herkent. Maar hoe herkent u dit? Waar moet u op letten? Vochtplekken zijn één van de belangrijkste en makkelijkst te herkennen signalen van lekkage. Daarnaast is schimmelvorming een signalement. Bij een muffe geur in de woning kan er ook sprake zijn van een lekkage in huis. Dit wordt meestal veroorzaakt door de aanwezigheid van schimmels. Gaat het behang loslaten of bobbelen? Onderneem dan stappen!

Hoe ontstaat daklekkage?

Om het probleem aan te kunnen pakken moet eerst de oorzaak achterhaalt worden. In sommige gevallen is het probleem direct te zien en soms is het lastiger te achterhalen. Gelukkig heeft ons team veel ervaring. In veel gevallen komt het door een beschadigd dak. Heeft uw woning een oud dak? Is deze niet onderhouden? Dan kan het zijn dat deze niet al het water meer tegen kan houden. Daarnaast kunnen extreme weersomstandigheden zoals regen, sneeuw en wind ervoor zorgen dat er lekkage ontstaat. Wat de oorzaak ook is, wij weten hoe te handelen!

Voorkomen is beter dan genezen

Door het dak in goede conditie te houden kunt u daklekkage in de toekomst voorkomen. Naast reparatie kunt u ons team inschakelen voor onderhoudswerkzaamheden. Hierdoor worden slijtage en beschadigingen snel herkend. Tijdens onderhoud voeren wij o.a. de volgende werkzaamheden uit:

  • Reinigen
  • Inspecteren
  • Herstellen
  • Repareren

Dakdekker nodig? Lekkage of onderhoud? Neem contact met ons op. Wij zijn o.a. gespecialiseerd in Zink, Lood en Koperwerk, Leiwerk, Bitumineuze en pannendaken.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Visser & Van Der Hell Loodgietersbedrijf b.v. logo
Visser & Van Der Hell Loodgietersbedrijf b.v.

Stel uw vraag

Daklekkage

Copyright © Visser & van der Hell 1981- 2022 - Alle rechten voorbehouden

Designpro | Z-IM.nl | Sitemap | Site index | Privacyverklaring | Cookieverklaring