visservdhell-slide-1

Loodgieters- en Dakbedekkingsbedrijf sinds 1891

Zinkwerk in de buurt van Rotterdam? Visser van der Hell is u van dienst
Rotterdam

Zinkwerk van uw dak vervangen door een bedrijf uit Rotterdam!

Het is belangrijk dat uw dak goed onderhouden wordt. Daarnaast kan het zijn dat uw dak of dakgoten verouderd zijn. Deze moeten dan vervangen worden. Dit kan u het beste doen door een bedrijf dat beschikt over de juiste kennis en vaardigheden. De montage en verwerking van zinkwerk is namelijk nog veelal ambachtelijk werk. Visser & Van der Hell is een loodgietersbedrijf in omgeving Rotterdam die zich gespecialiseerd heeft op het gebied van zinkwerk aanleggen en vervangen.

Wanneer lood, zink en koper op de juiste manier wordt aangebracht, zijn het duurzame producten die vele jaren meegaan!

Welke werkzaamheden voert Visser & Van der Hell uit Rotterdam uit op het gebied van zinkwerk?

Visser en Van der Hell kan diverse werkzaamheden op het gebied van zinkwerk uitvoeren voor woningen of bedrijfspanden in Rotterdam. Zo zorgen wij onder andere voor het herstellen en vernieuwen van zinken goten. Daarnaast zorgen wij voor zinkwerk op dakkapellen en alle voorkomende zinkwerkzaamheden in en om het huis, denk bijvoorbeeld aan luifels.

Verder kan Visser & Van der Hell complete zinken daken verzorgen. Dit kan geregeld worden in één tot enkele dagen. Het oude zinkwerk dat vrij komt uit onderhoud, wordt volledig gerecycled. Naast zinkwerk bent u voor diverse andere werkzaamheden bij Visser en Van der Hell aan het juiste adres. Door jarenlange ervaring is Visser en Van der Hell uw ideale partner als het gaat om het installeren van diverse typen verwarmingssystemen in de buurt van Rotterdam. Visser en Van der Hell adviseert en installeert uw ketel in de buurt van Rotterdam. U kunt hierbij denken aan alle mogelijke cv-installaties.

Schade aan zinkwerk bij u in Rotterdam?

Is uw zinkwerk in de buurt van Rotterdam verouderd, heeft u last van waterschade of wilt u een nieuwe zinken dakgoot, dan kunt u altijd contact opnemen met Visser en Van der Hell in de buurt van Rotterdam. Ons team van ervaren zinkwerk vakmensen staan altijd voor u klaar om u van dienst te zijn. Ook voor vrijblijvend advies over zinkwerk kunt u contact met ons opnemen. Tevens kunt u voor alle soorten loodgieters werkzaamheden terecht bij Visser en Van der Hell in de buurt van Rotterdam. Wij bieden u:

  • Kwaliteit
  • Service
  • Goede prijs
  • Snelle dienstverlening
  • Gemak en comfort

Zinkwerk in de buurt van Rotterdam aanbrengen of onderhouden, Visser en Van der Hell is uw partner! Wenst u meer informatie te ontvangen over zinkwerk in de buurt van Rotterdam, vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Neem contact op

Visser & Van Der Hell Loodgietersbedrijf b.v. logo
Visser & Van Der Hell Loodgietersbedrijf b.v.

Stel uw vraag

Zinkwerk | Rotterdam

Copyright © Visser & van der Hell 1981- 2024 - Alle rechten voorbehouden

Designpro | Z-IM.nl | Sitemap | Site index | Privacyverklaring | Cookieverklaring