visservdhell-slide-1

Loodgieters- en Dakbedekkingsbedrijf sinds 1891

Sanitair in de buurt van Schiedam op maat en vakkundig geïnstalleerd
Schiedam

Ervaren loodgieter van Visser & van der Hell voor het installeren van het sanitair bij u in Schiedam

Heeft u een ervaren loodgieter nodig voor installatie van uw sanitair in de buurt van Schiedam? Uw bestaande badkamer aanpassen, of misschien een hele nieuwe badkamer? Daarvoor heeft u natuurlijk het beste sanitair nodig. Een nieuwe badkamer is vaak de parel op de kroon en omdat u graag wilt dat die 'parel' glimt en schittert naar uw wensen, is het belangrijk om steeds de juiste keuzes te maken. Doordat een badkamer behalve mooi ook functioneel hoort te zijn, is het goed om op de juiste manier een keuze te maken over welke inhoud u de badkamer geeft. Visser en Van der Hell is uw aangewezen partner als het gaat om sanitair werkzaamheden in de buurt van Schiedam. Sanitair in de buurt van Schiedam op maat en vakkundig geïnstalleerd.

Het kiezen van het juiste sanitair is een onderdeel van u thuis voelen in uw huis in Schiedam

Visser en Van der Hell in de buurt van Schiedam kan u begeleiden door te adviseren over verschillende mogelijkheden op het gebied van sanitair in de badkamer. Met ruime ervaring in het ontwerpen en bouwen van badkamers in diverse soorten en stijlen, vinden we samen met uw wensen het sanitair dat bij u past. Wij hebben keuze uit een ruim assortiment sanitair, zodat u altijd vindt wat u zoekt. Of het nu klein of groot moet zijn, simpel of luxe, alles is mogelijk. Wij leveren sanitair van o.a. de volgende merken:

  • Sphinx
  • Villeroy & Boch
  • Grohe

Loodgietersbedrijf Visser en Van der Hell in de buurt van Schiedam vindt dat u zich thuis moet voelen in uw woning met de juiste sanitair. Bijvoorbeeld een badkamer is veel meer dan alleen een ruimte waar u zich zelf in kunt wassen en wordt steeds meer gezien als een ruimte voor ontspanning. Ook wanneer u problemen heeft met uw sanitair kunt u bij Visser en Van der Hell in de buurt van Schiedam terecht. Onze medewerkers hebben ruime ervaring in het aanleggen van installaties en het repareren van lekkages. Daarnaast beschikken ze over kennis van de toegepaste loodgietersmaterialen en de laatste loodgieterstechnieken.

Kom naar onze showroom in de buurt van Schiedam voor het uitzoeken van sanitair, wand- en vloertegels

In onze showrooms kunt u vrijblijvend sanitair en tegels uit zoeken. Ook is het mogelijk om een 3-D tekening te laten ontwerpen in de showrooms:

  • Plieger in Rotterdam
  • Van Munster in Gouda

Indien u een keuze heeft gemaakt krijgt u een uitnodiging voor een vervolg afspraak om uw ideeën en wensen verder uit te werken. Wilt u graag een afspraak of meer informatie over het sanitair van Visser en Van der Hell in de buurt van Schiedam? Neem dan geheel vrijblijvend contact op en vraag een offerte aan.

Neem contact op

Visser & Van Der Hell Loodgietersbedrijf b.v. logo
Visser & Van Der Hell Loodgietersbedrijf b.v.

Stel uw vraag

Sanitair | Schiedam

Copyright © Visser & van der Hell 1981- 2024 - Alle rechten voorbehouden

Designpro | Z-IM.nl | Sitemap | Site index | Privacyverklaring | Cookieverklaring