visservdhell-slide-1

Loodgieters- en Dakbedekkingsbedrijf sinds 1891

Loodgieters Visser & Van der Hell maken van uw dromen werkelijkheid
Loodgieters Visser & Van der Hell

Loodgieters Visser & Van der Hell maken van uw dromen werkelijkheid

Visser & Van der Hell is u graag van dienst als loodgieter in de omgeving in Rotterdam. Vanuit onze vestiging werken wij voor gemeenten, aannemers, particulieren, woningbouwvereniging en bedrijven. Inmiddels hebben wij meer dan 30 jaar ervaring en zijn wij werkzaam met een vast team loodgieters op het gebied van nieuwbouw, renovatie en uitbreiding van woningen en utiliteitsbouw. Onze werkzaamheden voeren wij netjes uit en hebben uw wensen centraal staan. Wij zijn uitermate klantgericht en bieden de door u gewenste kwaliteit. Bovendien hebben we de beschikking over de juiste materialen en apparatuur zodat wij voor iedere vraag de juiste oplossing kunnen bieden.

Als u meer informatie wilt over onze werkzaamheden als loodgieter Rotterdam of gebruik wilt maken van één van onze andere diensten, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij maken graag tijd vrij om u te informeren over onze diensten.

Bedrijfsinformatie loodgieters Visser & Van der Hell

In 1891 vestigde loofgieters Visser & Van der Hell zich op het Noordereiland. Daarmee is het ’t oudste nog bestaande installatiebedrijf van Rotterdam. Toen al als lood- en zinkwerkers en tevens als koper- en blikslagers o.a. gespecialiseerd in scheepsbenodigdheden zoals koperen scheepslantaarns. Generaties volgden elkaar op in het familiebedrijf dat een goede reputatie verwierf. In 1983 verhuisde het bedrijf naar de locatie waar het nog steeds is gevestigd; de Sionstraat in Kralingen. In 1987 werd Visser & Van der Hell BV overgenomen door de huidige directeuren. Beiden waren op dat moment al jaren aan het bedrijf verbonden. Niet alleen is de goede reputatie van het bedrijf gehandhaafd, de werkzaamheden zijn daarna aanzienlijk uitgebreid. Op dit moment telt Visser & Van der Hell 12 personeelsleden die werkzaam zijn op het gebied van loodgieterswerk, cv-installatie, dakbedekking en sanitair.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Visser & Van Der Hell Loodgietersbedrijf b.v. logo
Visser & Van Der Hell Loodgietersbedrijf b.v.

Stel uw vraag

Loodgieters Visser & Van der Hell

Copyright © Visser & van der Hell 1981- 2024 - Alle rechten voorbehouden

Designpro | Z-IM.nl | Sitemap | Site index | Privacyverklaring | Cookieverklaring