visservdhell-slide-1

Loodgieters- en Dakbedekkingsbedrijf sinds 1891

Leiwerk in de omgeving van Gouda
Gouda

Leiwerk aangebracht in Gouda

Heeft u een loodgieter nodig in de omgeving van Gouda voor een snelle en gedegen oplossing van problemen met dakbedekking van leiwerk? Visser & Van der Hell Loodgietersbedrijf B.V. is een even bekend als veelzijdig installatiebedrijf en sinds 1891 actief met uiteenlopende facetten van het loodgietersvak. Leiwerk in de omgeving van Gouda behoort tot één van onze specialiteiten. Indien u een partner zoekt voor leiwerk in de omgeving van Gouda kunt u gerust contact opnemen. Wij zijn een veelzijdige partner en leveren diensten variërend van:

  • het installeren en ontwerpen van badkamers en verwarmingsinstallaties
  • tot en met ambachtelijk zink- en leiwerk in Rotterdam
  • renovaties
  • onderhoud
  • reparaties

Wanneer u kiest voor leiwerk in de omgeving van Gouda verzorgd door Visser & Van der Hell bent u altijd verzekerd van een optimale oplossing en prestatie binnen uw eisen en budget.

Leiwerk als dakbedekking bij u in Gouda

Wie denkt dat leiwerk in de omgeving van Gouda vandaag de dag nog steeds het privilege van kerken, kloosters en kastelen zijn, heeft het mis. Tegenwoordig zijn ook de grote en kleine utiliteitsgebouwen en vooral de luxere woningen en villa's met leiwerk in de omgeving van Gouda bedekt. Dit exclusieve product geeft iedere woning een klassieke exclusieve uitstraling.

Eigenschappen van leiwerk aangebracht in Gouda

Wilt u leiwerk gebruiken voor uw woning in de omgeving van Gouda? Dan kunt u genieten van vele mogelijkheden. Leiwerk kan door haar vlakke vorm gecombineerd worden met andere soorten materialen zoals zink en koper. Daarnaast zijn er vele dakvormen mogelijk door de afmeting van de lei. Kiest u voor leiwerk in de omgeving van Gouda, dan wordt dit muurvast bevestigd met leihaken en/of leinagels. Hiermede wordt onder alle omstandigheden een stormvaste toepassing verkregen.

Contact met Visser & Van der Hell betreft leiwerk aanbrengen in Gouda

Overweegt u om leiwerk te gebruiken voor uw woning in de omgeving van Gouda? Neem dan contact op voor meer informatie. Leiwerk is geschikt voor alle soorten daken en kunnen voor zowel dakbedekking als voor gevelbekleding aangewend worden.

Visser & Van Der Hell Loodgietersbedrijf b.v. logo
Visser & Van Der Hell Loodgietersbedrijf b.v.
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © Visser & van der Hell 1981- 2020 - Alle rechten voorbehouden

Designpro | Z-IM.nl | Sitemap | Site index | Privacyverklaring | Cookieverklaring