visservdhell-slide-1

Loodgieters- en Dakbedekkingsbedrijf sinds 1891

Dakdekkersbedrijf in de omgeving van Schiedam
Schiedam

Dakdekkersbedrijf Visser & van der Hell staat voor u klaar in Schiedam en omgeving

Is de huidige dakbedekking van uw woning in de regio Schiedam aan vervanging toe, of misschien wil u graag nieuwe dakbedekking? Of is uw huidige dak toe aan onderhoud? Dan is Visser en Van der Hell uw aangewezen partner als dakdekkersbedrijf in de omgeving van Schiedam. Visser en Van der Hell is een dakdekkersbedrijf in de omgeving van Schiedam en is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het bedekken van allerlei soorten daken. Wij kunnen het dak voor u vernieuwen, renoveren, repareren en isoleren. Bekijk de website van ons dakdekkersbedrijf in de omgeving van Schiedam voor meer informatie.

Van pannen daken tot bitume, u bent bij dakdekkersbedrijf Visser & van der Hell aan hét juiste adres!

Tot de verschillende dakwerken van dakdekkersbedrijf Visser en Van der Hell in de omgeving van Schiedam behoren o.a.:

  • Pannen daken
  • Leiwerk
  • Bitume
  • Zink, lood en koperwerk

Dakdekkersbedrijf Visser & van der Hell is dé allround specialist in Schiedam en omgeving!

Op dit moment telt dakdekkersbedrijf Visser en Van der Hell in de omgeving van Schiedam 12 personeelsleden die door de jarenlange ervaring over veel kennis beschikken. Door de kennis en ervaring zijn we prima in staat zijn om alle voorkomende dakwerkzaamheden uit te voeren. Wij zijn een bedrijf met een heldere communicatie en werken met een klein team dat geweldig op elkaar is ingespeeld. Het team van dakdekkersbedrijf Visser en Van der Hell in de omgeving van Schiedam is allround en een ieder heeft zijn eigen vakbekwaamheid.

Naast de dakwerkzaamheden is Visser en Van der Hell ook hét adres voor:

  • Riolering
  • CV
  • Sanitair

Kies voor goede kwaliteit en kies voor ons dakbedekkingsbedrijf

Blijvend water- en winddichte oplossingen zijn noodzakelijk voor ongestoord woon en werkgenot in uw pand. Wanneer u kiest voor dakwerkzaamheden bij dakdekkersbedrijf Visser en van der Hell in de omgeving van Schiedam bent u verzekerd van goede kwaliteit.

Wij voldoen aan alle milieu-, kwaliteits- en veiligheidsnormen

Daarnaast willen wij er zeker van zijn dat onze organisatie voldoet aan alle milieu-, kwaliteits- en veiligheidsnormen. Concreet betekent dit voor u: een praktische benadering en informele werkwijze, waarbij wij pragmatiek hoog in het vaandel hebben. En veelal in de geest in plaats van op de letter werken. En dat heeft nogal wat voordelen.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen in de regio Schiedam?

Wilt u graag een afspraak met dakdekkersbedrijf Visser en Van der Hell in de omgeving van Schiedam? Neem dan geheel vrijblijvend telefonisch contact met ons op of via het contactformulier. Eén van de medewerkers van ons dakdekkersbedrijf in de omgeving van Schiedam neemt vervolgens contact met u op.

Neem contact op

Visser & Van Der Hell Loodgietersbedrijf b.v. logo
Visser & Van Der Hell Loodgietersbedrijf b.v.

Stel uw vraag

Dakdekkersbedrijf | Schiedam

Copyright © Visser & van der Hell 1981- 2024 - Alle rechten voorbehouden

Designpro | Z-IM.nl | Sitemap | Site index | Privacyverklaring | Cookieverklaring