visservdhell-slide-1

Loodgieters- en Dakbedekkingsbedrijf sinds 1891

Dakdekkersbedrijf in de omgeving van Moordrecht
Moordrecht

Dakdekkersbedrijf vlakbij Moordrecht

Wilt of moet u nieuwe dakbedekking op uw dak in de omgeving van Moordrecht? Of is uw huidige dak toe aan onderhoud? Dan is Visser en Van der Hell uw aangewezen partner als dakdekkersbedrijf in de omgeving van Moordrecht. Visser en Van der Hell is een dakdekkersbedrijf in de omgeving van Moordrecht en is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het bedekken van allerlei soorten daken. Wij kunnen het dak voor u vernieuwen, renoveren, repareren en isoleren. Bekijk de website van ons dakdekkersbedrijf in de omgeving van Moordrecht voor meer informatie. 

Dakdekkersbedrijf voor dakwerken in Moordrecht

Tot de verschillende dakwerken van dakdekkersbedrijf Visser en Van der Hell in de omgeving van Moordrecht behoren o.a.:

  • Pannen daken
  • Leiwerk
  • Bitume
  • Zink, lood en koperwerk

Kennis en ervaring van ons dakdekkersbedrijf in uw regio Moordrecht

Op dit moment telt dakdekkersbedrijf Visser en Van der Hell in de omgeving van Moordrecht 12 personeelsleden die door de jarenlange ervaring over veel kennis beschikken. Door de kennis en ervaring zijn we prima in staat zijn om alle voorkomende dakwerkzaamheden uit te voeren. Wij zijn een bedrijf met een heldere communicatie en werken met een klein team dat geweldig op elkaar is ingespeeld. Het team van dakdekkersbedrijf Visser en Van der Hell in de omgeving van Moordrecht is allround en een ieder heeft zijn eigen vakbekwaamheid. 

Naast de dakwerkzaamheden is Visser en Van der Hell ook hét adres voor:

  • Riolering
  • CV
  • Sanitair

Kwaliteit van ons dakdekkersbedrijf voor u in Moordrecht

Blijvend water- en winddichte oplossingen zijn noodzakelijk voor ongestoord woon en werkgenot in uw pand. Wanneer u kiest voor dakwerkzaamheden bij dakdekkersbedrijf Visser en van der Hell in de omgeving van Moordrecht bent u verzekerd van goede kwaliteit.

Gecertificeerd dakkersbedrijf in regio Moordrecht  

Daarnaast willen wij er zeker van zijn dat onze organisatie voldoet aan alle milieu-, kwaliteits- en veiligheidsnormen. Concreet betekent dit voor u: een praktische benadering en informele werkwijze, waarbij wij pragmatiek hoog in het vaandel hebben. En veelal in de geest in plaats van op de letter werken. En dat heeft nogal wat voordelen.

Contact met ons dakdekkersbedrijf in de omgeving van Moordrecht?

Wilt u graag een afspraak met dakdekkersbedrijf Visser en Van der Hell in de omgeving van Moordrecht? Neem dan geheel vrijblijvend telefonisch contact met ons op of via het contactformulier. Eén van de medewerkers van ons dakdekkersbedrijf in de omgeving van Moordrecht neemt vervolgens contact met u op.

Visser & Van Der Hell Loodgietersbedrijf b.v. logo
Visser & Van Der Hell Loodgietersbedrijf b.v.
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © Visser & van der Hell 1981- 2018 - Alle rechten voorbehouden

Designpro | Z-IM.nl | Sitemap | Site index | Privacyverklaring