visservdhell-slide-1

Loodgieters- en Dakbedekkingsbedrijf sinds 1891

Dakdekkers in de buurt van Ridderkerk voor alle werkzaamheden rondom uw dak
Ridderkerk

Dakdekkers werkzaam in Ridderkerk voor alle werkzaamheden aan het dak

Heeft u last van lekkage? Wilt u daarom nieuw dakwerk aan laten brengen? Neem dan contact op met Visser & Van der Hell dakdekkers in de buurt van Ridderkerk. Visser & Van der Hell is namelijk specialist op het gebied van dakwerk in de buurt van Ridderkerk. Of het nu gaat om herstel van uw dak of het aanbrengen van een nieuw dakbedekking, Visser & Van der Hell dakdekkers in de buurt van Ridderkerk is uw partner. Wij bekijken eerst met u welke dakbedekking het meest geschikt is met de betrekking tot materiaalgebruik, isolatie en randafwerking. Daarna wordt er een advies en offerte op maat gegeven. Met ons zeer deskundige en ervaren team vaklieden, zorgt Visser & Van der Hell dakdekkers in de buurt van Ridderkerk voor alle soorten dakdekkers projecten, geen project is ons te groot.. of te klein.

Dakdekkers voor de volgende soorten diensten in Ridderkerk

Wanneer u een dakdekking laat aanbrengen door Visser & Van der Hell dakdekkers in de buurt van Ridderkerk heeft u keuze uit:

  • Zink, lood en koperwerk
  • Leiwerk
  • Bitumineuze dakbedekking
  • Pannendaken

Daken zijn niet alleen functioneel maar bepalen voor een belangrijk deel de uitstraling van uw woning. Visser & Van der Hell dakdekkers in de buurt van Ridderkerk monteert niet alleen standaard daken maar ook op maat gemaakte daken voor nieuwe woningen. Daarbij vervaardigen wij ook dakgoten. Het verwerken van lood en zinkwerk is veelal nog ambachtelijk werk. Dit vereis echte vakmanschap die u bij Visser & Van der Hell dakdekkers in de buurt van Ridderkerk kunt vinden.

Goed aangebracht dak in Ridderkerk door onze dakdekkers

Het hebben van een goede dakbedekking is een must. Lekkage zorgt namelijk voor vele problemen. Nattigheid krijgt daardoor kans om binnen te dringen en onderdelen van het pand aan te tasten. Visser & Van der Hell dakdekkers in de buurt van Ridderkerk voorkomt deze problemen met een goed dakwerk.

Dakisolatie leverbaar in Ridderkerk

Wanneer u uw dakbedekking laat aanbrengen door Visser & Van der Hell dakdekkers in de buurt van Ridderkerk heeft u keuze uit met of zonder isolatie. Wilt u weten wat de voordelen hiervan zijn? Weet u niet welke dakbedekking u moet kiezen? Maak dan een afspraak met Visser & Van der Hell dakdekkers in de buurt van Ridderkerk. Wij komen langs voor deskundig advies en beoordelen ter plekke wat de beste oplossing is. Daarna kunnen wij voor u een op maat gesneden offerte maken.

Visser & Van Der Hell Loodgietersbedrijf b.v. logo
Visser & Van Der Hell Loodgietersbedrijf b.v.
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © Visser & van der Hell 1981- 2020 - Alle rechten voorbehouden

Designpro | Z-IM.nl | Sitemap | Site index | Privacyverklaring | Cookieverklaring