visservdhell-slide-1

Loodgieters- en Dakbedekkingsbedrijf sinds 1891

Dakdekkers in de buurt van Capelle aan den IJssel voor alle werkzaamheden rondom uw dak
Capelle aan den IJssel

Dakdekkers werkzaam in Capelle aan den IJssel voor alle werkzaamheden aan het dak

Heeft u last van lekkage? Wilt u daarom nieuw dakwerk aan laten brengen? Neem dan contact op met Visser & Van der Hell dakdekkers in de buurt van Capelle aan den IJssel. Visser & Van der Hell is namelijk specialist op het gebied van dakwerk in de buurt van Capelle aan den IJssel. Of het nu gaat om herstel van uw dak of het aanbrengen van een nieuw dakbedekking, Visser & Van der Hell dakdekkers in de buurt van Capelle aan den IJssel is uw partner. Wij bekijken eerst met u welke dakbedekking het meest geschikt is met de betrekking tot materiaalgebruik, isolatie en randafwerking. Daarna wordt er een advies en offerte op maat gegeven. Met ons zeer deskundige en ervaren team vaklieden, zorgt Visser & Van der Hell dakdekkers in de buurt van Capelle aan den IJssel voor alle soorten dakdekkers projecten, geen project is ons te groot.. of te klein.

Dakdekkers voor de volgende soorten diensten in Capelle aan den IJssel

Wanneer u een dakdekking laat aanbrengen door Visser & Van der Hell dakdekkers in de buurt van Capelle aan den IJssel heeft u keuze uit:

  • Zink, lood en koperwerk
  • Leiwerk
  • Bitumineuze dakbedekking
  • Pannendaken

Daken zijn niet alleen functioneel maar bepalen voor een belangrijk deel de uitstraling van uw woning. Visser & Van der Hell dakdekkers in de buurt van Capelle aan den IJssel monteert niet alleen standaard daken maar ook op maat gemaakte daken voor nieuwe woningen. Daarbij vervaardigen wij ook dakgoten. Het verwerken van lood en zinkwerk is veelal nog ambachtelijk werk. Dit vereis echte vakmanschap die u bij Visser & Van der Hell dakdekkers in de buurt van Capelle aan den IJssel kunt vinden.

Goed aangebracht dak in Capelle aan den IJssel door onze dakdekkers

Het hebben van een goede dakbedekking is een must. Lekkage zorgt namelijk voor vele problemen. Nattigheid krijgt daardoor kans om binnen te dringen en onderdelen van het pand aan te tasten. Visser & Van der Hell dakdekkers in de buurt van Capelle aan den IJssel voorkomt deze problemen met een goed dakwerk.

Dakisolatie leverbaar in Capelle aan den IJssel

Wanneer u uw dakbedekking laat aanbrengen door Visser & Van der Hell dakdekkers in de buurt van Capelle aan den IJssel heeft u keuze uit met of zonder isolatie. Wilt u weten wat de voordelen hiervan zijn? Weet u niet welke dakbedekking u moet kiezen? Maak dan een afspraak met Visser & Van der Hell dakdekkers in de buurt van Capelle aan den IJssel. Wij komen langs voor deskundig advies en beoordelen ter plekke wat de beste oplossing is. Daarna kunnen wij voor u een op maat gesneden offerte maken.

Neem contact op

Visser & Van Der Hell Loodgietersbedrijf b.v. logo
Visser & Van Der Hell Loodgietersbedrijf b.v.

Stel uw vraag

Dakdekkers | Capelle aan den IJssel

Copyright © Visser & van der Hell 1981- 2024 - Alle rechten voorbehouden

Designpro | Z-IM.nl | Sitemap | Site index | Privacyverklaring | Cookieverklaring