visservdhell-slide-1

Loodgieters- en Dakbedekkingsbedrijf sinds 1891

Dakdekkers in de buurt van Alblasserdam voor alle werkzaamheden rondom uw dak
Alblasserdam

De dakdekkers van Visser & Van Der Hell zijn dé specialisten in dakwerk in Alblasserdam en omgeving!

Heeft u last van lekkage? Wilt u daarom nieuw dakwerk aan laten brengen? Neem dan contact op met Visser & Van der Hell dakdekkers in de buurt van Alblasserdam. Visser & Van der Hell is namelijk specialist op het gebied van dakwerk in de buurt van Alblasserdam. Of het nu gaat om herstel van uw dak of het aanbrengen van een nieuw dakbedekking, Visser & Van der Hell dakdekkers in de buurt van Alblasserdam is dé betrouwbare partner voor de klus. Wij bekijken eerst met u welke dakbedekking het meest geschikt is met de betrekking tot materiaalgebruik, isolatie en randafwerking. Daarna wordt er een advies en offerte op maat gegeven. Met ons zeer deskundige en ervaren team vaklieden, zorgt Visser & Van der Hell dakdekkers in de buurt van Alblasserdam voor alle soorten dakdekkers projecten, geen project is ons te groot.. of te klein.

Welke type dakbedekking u ook heeft onze dakdekkers staan voor u klaar in Alblasserdam

Wanneer u een dakdekking laat aanbrengen door Visser & Van der Hell dakdekkers in de buurt van Alblasserdam heeft u keuze uit:

  • Zink, lood en koperwerk
  • Leiwerk
  • Bitumineuze dakbedekking
  • Pannendaken

Daken zijn niet alleen functioneel maar bepalen voor een belangrijk deel de uitstraling van uw woning. Visser & Van der Hell dakdekkers in de buurt van Alblasserdam monteert niet alleen standaard daken maar ook op maat gemaakte daken voor nieuwe woningen. Daarbij vervaardigen wij ook dakgoten. Het verwerken van lood en zinkwerk is veelal nog ambachtelijk werk. Dit vereis echte vakmanschap die u bij Visser & Van der Hell dakdekkers in de buurt van Alblasserdam kunt vinden.

Voorkom lekkage op uw dak en maak vandaag nog een afspraak met één van onze dakdekkers

Het hebben van een goede dakbedekking is een must. Lekkage zorgt namelijk voor vele problemen. Nattigheid krijgt daardoor kans om binnen te dringen en onderdelen van het pand aan te tasten. Visser & Van der Hell dakdekkers in de buurt van Alblasserdam voorkomt deze problemen met een goed dakwerk.

Wilt u uw nieuwe dakbedekking met of zonder isolatie?

Wanneer u uw dakbedekking laat aanbrengen door Visser & Van der Hell dakdekkers in de buurt van Alblasserdam heeft u keuze uit met of zonder isolatie. Wilt u weten wat de voordelen hiervan zijn? Weet u niet welke dakbedekking u moet kiezen? Maak dan een afspraak met Visser & Van der Hell dakdekkers in de buurt van Alblasserdam. Wij komen langs voor deskundig advies en beoordelen ter plekke wat de beste oplossing is. Daarna kunnen wij voor u een op maat gesneden offerte maken.

Neem contact op

Visser & Van Der Hell Loodgietersbedrijf b.v. logo
Visser & Van Der Hell Loodgietersbedrijf b.v.

Stel uw vraag

Dakdekkers | Alblasserdam

Copyright © Visser & van der Hell 1981- 2023 - Alle rechten voorbehouden

Designpro | Z-IM.nl | Sitemap | Site index | Privacyverklaring | Cookieverklaring