visservdhell-slide-1

Loodgieters- en Dakbedekkingsbedrijf sinds 1891

Dakdekker nodig in Ridderkerk voor diverse soorten dakbedekkingen?
Ridderkerk

Dakdekker nodig in Ridderkerk voor diverse soorten dakbedekkingen?

Bent u op zoek naar een dakdekker in de buurt van Ridderkerk? Visser & Van der Hell Loodgietersbedrijf staat graag voor u klaar. Wij verzorgen de volgende soorten dakwerken in de buurt van Ridderkerk:

  • Pannen daken
  • Bitumineuze daken
  • Leiwerk
  • Zink, lood en koperwerk

Dakdekker voor pannen daken in regio Ridderkerk

Voor alle soorten pannen daken heeft onze dakdekker in de buurt van Ridderkerk de juiste oplossing. Naast pannen daken kunnen wij ook alle overige zaken op ons nemen en uitvoeren. Al deze diensten van Visser en Van der Hell in de buurt van Ridderkerk worden geleverd aan zowel particulieren als bedrijven. Kiest u voor pannen daken van Visser en Van der Hell, dan bent u verzekerd van een vakkundige dakdekker die dit oude ambacht voor u kan uitvoeren in de buurt van Ridderkerk.

Dakdekker voor bitumineuze daken in Ridderkerk

Voor de afwerking van een plat of lichthellend dak kan er gekozen worden voor bitumen dakbedekking. Ook dit kan onze dakdekker verzorgen. Door onze brede en jarenlange kennis van- en ervaring met bitumineuze dakbedekking kunnen wij u voor elke ondergrond een bijpassend dak systeem adviseren. De basis voor deze adviezen zijn gebaseerd op duurzame en waterdichte constructies.

Dakdekker werkzaam in Ridderkerk voor leiwerk

Leien daken zijn allang niet meer het privilege van kerken, kloosters en kastelen. Sinds lei ook in Nederland populair is geworden en in één adem met andere dakbedekkingen wordt genoemd, zijn ook grote en kleine utiliteitsgebouwen en vooral de luxere woningen en villa's met dit exclusieve product bedekt. Met lei kan het dak én gevel worden bekleed. Lei doorbreekt een zeker monotonie in het bouwen. Laat uw dak met lei door onze dakdekker in de buurt van Ridderkerk bewerken.

Zink, Lood en Koperwerk leverbaar in Ridderkerk

Het komt natuurlijk nooit goed uit wanneer uw zink-, lood-, of koperwerk op of aan het dak van uw huis of bedrijf verouderd is. Er is dan ook onderhoud nodig aan uw dak. Heeft u lekkage of zijn uw dakgoten verouderd, dan bent u bij dakdekker Visser en Van der Hell in de buurt van Ridderkerk aan het juiste adres. Wij vervangen en onderhouden binnen één of enkele dagen uw zinkwerk. Wij hebben veel ervaring in zink-, lood-, of koperwerk. Het oude zinkwerk dat vrij komt uit onderhoud, wordt volledig gerecycled.

Wilt u graag een afspraak met onze dakdekker in de buurt van Ridderkerk? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Visser & Van Der Hell Loodgietersbedrijf b.v. logo
Visser & Van Der Hell Loodgietersbedrijf b.v.

Stel uw vraag

Dakdekker | Ridderkerk

Copyright © Visser & van der Hell 1981- 2024 - Alle rechten voorbehouden

Designpro | Z-IM.nl | Sitemap | Site index | Privacyverklaring | Cookieverklaring