visservdhell-slide-1

Loodgieters- en Dakbedekkingsbedrijf sinds 1891

Dakdekker in de buurt van Nieuwerkerk aan den ijssel voor diverse soorten dakbedekkingen
Nieuwerkerk aan den ijssel

Dakdekker werkzaam in Nieuwerkerk aan den ijssel voor diverse soorten dakbedekkingen

Bent u op zoek naar een dakdekker in de buurt van Nieuwerkerk aan den ijssel? Visser en Van der Hell staat graag voor u klaar. Wij verzorgen de volgende soorten dakwerken in de buurt van Nieuwerkerk aan den ijssel:

  • Pannen daken
  • Bitumineuze daken
  • Leiwerk
  • Zink, lood en koperwerk

Dakdekker voor pannen daken in regio Nieuwerkerk aan den ijssel

Voor alle soorten pannen daken heeft onze dakdekker in de buurt van Nieuwerkerk aan den ijssel de juiste oplossing. Naast pannen daken kunnen wij ook alle overige zaken op ons nemen en uitvoeren. Al deze diensten van Visser en Van der Hell in de buurt van Nieuwerkerk aan den ijssel worden geleverd aan zowel particulieren als bedrijven. Kiest u voor pannen daken van Visser en Van der Hell, dan bent u verzekerd van een vakkundige dakdekker die dit oude ambacht voor u kunt uitvoeren in de buurt van Nieuwerkerk aan den ijssel.

Dakdekker voor bitumineuze daken in Nieuwerkerk aan den ijssel

Voor de afwerking van een plat of lichthellend dak kan er gekozen worden voor bitumen dakbedekking. Ook dit kan onze dakdekker in de buurt van Nieuwerkerk aan den ijssel verzorgen. Door onze brede en jarenlange kennis van- en ervaring met bitumineuze dakbedekking kunnen wij u voor elke ondergrond een bijpassend dak systeem adviseren. De basis voor deze adviezen zijn gebaseerd op duurzame en waterdichte constructies.

Dakdekker werkzaam in Nieuwerkerk aan den ijssel voor leiwerk

Leien daken zijn allang niet meer het privilege van kerken, kloosters en kastelen. Sinds de lei ook in Nederland populair is geworden en in één adem met andere dakbedekkingen wordt genoemd, zijn ook grote en kleine utiliteitsgebouwen en vooral de luxere woningen en villa's met dit exclusieve product bedekt. Met lei kan het dak én gevel worden bekleed. Lei doorbreekt een zeker monotonie in het bouwen. Laat uw dak met lei door onze dakdekker in de buurt van Nieuwerkerk aan den ijssel bewerken.

Zink, Lood en Koperwerk leverbaar in Nieuwerkerk aan den ijssel

Het komt natuurlijk nooit goed uit wanneer uw zink-, lood-, of koperwerk op of aan het dak van uw huis of bedrijf verouderd is. Er is dan ook zo nu en dan onderhoud nodig aan uw dak. Heeft u toevallig lekkage of zijn uw dakgoten verouderd, dan bent u bij dakdekker Visser en Van der Hell in de buurt van Nieuwerkerk aan den ijssel aan het juiste adres. Wij vervangen en onderhouden binnen één of enkele dagen uw zinkwerk. Visser en van der Hell heeft veel ervaring in zink-, lood-, of koperwerk. Het oude zinkwerk dat vrij komt uit onderhoud, wordt volledig gerecycled. Als een ware dakdekker in de buurt van Nieuwerkerk aan den ijssel nemen wij dit uit handen.

Wilt u graag een afspraak met onze dakdekker in de buurt van Nieuwerkerk aan den ijssel? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Visser & Van Der Hell Loodgietersbedrijf b.v. logo
Visser & Van Der Hell Loodgietersbedrijf b.v.
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © Visser & van der Hell 1981- 2020 - Alle rechten voorbehouden

Designpro | Z-IM.nl | Sitemap | Site index | Privacyverklaring | Cookieverklaring