visservdhell-slide-1

Loodgieters- en Dakbedekkingsbedrijf sinds 1891

Dakdekker nodig in Bleiswijk voor diverse soorten dakbedekkingen?
Bleiswijk

Van pannen dak tot bitumen dakbedekking staat onze dakdekker voor u klaar in de regio Bleiswijk

Bent u op zoek naar een dakdekker in de buurt van Bleiswijk? Visser & Van der Hell Loodgietersbedrijf staat graag voor u klaar. Wij verzorgen de volgende soorten dakwerken in de buurt van Bleiswijk:

  • Pannen daken
  • Bitumineuze daken
  • Leiwerk
  • Zink, lood en koperwerk

De dakdekker van Visser & van der Hell biedt u altijd de juiste oplossing!

Voor alle soorten pannen daken heeft onze dakdekker in de buurt van Bleiswijk de juiste oplossing. Naast pannen daken kunnen wij ook alle overige zaken op ons nemen en uitvoeren. Al deze diensten van Visser en Van der Hell in de buurt van Bleiswijk worden geleverd aan zowel particulieren als bedrijven. Kiest u voor pannen daken van Visser en Van der Hell, dan bent u verzekerd van een vakkundige dakdekker die dit oude ambacht voor u kan uitvoeren in de buurt van Bleiswijk.

Bitumen dakbedekking gelegd door onze ervaren dakdekker is dé duurzame en waterdichte oplossing voor uw dak in Bleiswijk

Voor de afwerking van een plat of lichthellend dak kan er gekozen worden voor bitumen dakbedekking. Ook dit kan onze dakdekker verzorgen. Door onze brede en jarenlange kennis van- en ervaring met bitumineuze dakbedekking kunnen wij u voor elke ondergrond een bijpassend dak systeem adviseren. De basis voor deze adviezen zijn gebaseerd op duurzame en waterdichte constructies.

Visser & van der Hell hét adres voor het laten bekleden van uw dak en gevel met lei

Leien daken zijn allang niet meer het privilege van kerken, kloosters en kastelen. Sinds lei ook in Nederland populair is geworden en in één adem met andere dakbedekkingen wordt genoemd, zijn ook grote en kleine utiliteitsgebouwen en vooral de luxere woningen en villa's met dit exclusieve product bedekt. Met lei kan het dak én gevel worden bekleed. Lei doorbreekt een zeker monotonie in het bouwen. Laat uw dak met lei door onze dakdekker in de buurt van Bleiswijk bewerken.

Onze dakdekker verzorgt niet alleen de dakbedekking maar ook uw zink-, lood- en koperwerk in de regio Bleiswijk

Het komt natuurlijk nooit goed uit wanneer uw zink-, lood-, of koperwerk op of aan het dak van uw huis of bedrijf verouderd is. Er is dan ook onderhoud nodig aan uw dak. Heeft u lekkage of zijn uw dakgoten verouderd, dan bent u bij dakdekker Visser en Van der Hell in de buurt van Bleiswijk aan het juiste adres. Wij vervangen en onderhouden binnen één of enkele dagen uw zinkwerk. Wij hebben veel ervaring in zink-, lood-, of koperwerk. Het oude zinkwerk dat vrij komt uit onderhoud, wordt volledig gerecycled.

Wilt u graag een afspraak met onze dakdekker in de buurt van Bleiswijk? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Visser & Van Der Hell Loodgietersbedrijf b.v. logo
Visser & Van Der Hell Loodgietersbedrijf b.v.

Stel uw vraag

Dakdekker | Bleiswijk

Copyright © Visser & van der Hell 1981- 2024 - Alle rechten voorbehouden

Designpro | Z-IM.nl | Sitemap | Site index | Privacyverklaring | Cookieverklaring