visservdhell-slide-1

Loodgieters- en Dakbedekkingsbedrijf sinds 1891

Dakbedekking voor een nieuw dak of renovatie in de buurt van Den Haag.
Den Haag

Dakbedekking in regio Den Haag nodig?

Heeft u een loodgieter nodig voor dakbedekking in de regio van Den Haag? Visser & Van der Hell verzorgt alle voorkomende werkzaamheden op en aan uw dak en is specialist op het gebied van dakbedekking. Al sinds 1891 zijn wij hét loodgietersbedrijf in de buurt van Den Haag en staan voor service, kwaliteit en vakmanschap. Wij beschikken over een team enthousiaste, deskundige vakmensen die graag hun kennis en ervaring gebruiken om ervoor te zorgen dat uw dakbedekking in orde is. Een nieuw dak, renovatie of reparatie van een bestaand dak nodig? Visser & Van der Hell in de buurt van Den Haag staat graag voor u klaar.

Soorten dakbedekking leverbaar in Den Haag

Visser & Van der Hell werkt met verschillende dakbedekkingen in de buurt van Den Haag zoals:

  • Zink-, lood- en koperwerk
  • Leiwerk
  • Bitumineuze dakbedekking
  • Pannendaken

Zink-, lood- en koperwerk dakbedekkingen aangebracht in Den Haag

Zijn uw dakgoten verouderd? Of heeft u last van lekkage in uw dakbedekking in de buurt van Den Haag? Visser & Van der Hell heeft veel ervaring in zink-, lood-, of koperwerk. Vervangen of onderhouden van uw dakbedekking in de buurt van Den Haag van één van deze materialen kan binnen één of enkele dagen.

Leiwerk en dakbedekkingen leverbaar in Den Haag

Wilt u een voorname uitstraling geven aan uw pand? Gebruik dan leiwerk als materiaal voor uw dakbedekking in de buurt van Den Haag. Het resultaat van leiwerk als dakbedekking is in alle gevallen fraai, stijlvol en exclusief.

Bitumineuze dakbedekking tevens leverbaar in Den Haag

Heeft u een lichthellend of plat dak? Dan kan een bitumineuze dakbedekking in de buurt van Den Haag een uitstekende oplossing zijn. U heeft keuze uit allerlei verschillende dakvormen.

Pannendaken op uw woning in Den Haag

Een goed gelegd pannendak is een even duurzame als fraaie oplossing om het dak te bedekken. Keramisch, geglazuurd of betonnen dakpannen, voor alle soorten pannendaken heeft Visser & Van der Hell de juiste oplossing. Wilt u een nieuwe dakbedekking voor uw woning in de buurt van [PLAATSNAAM]? Laat u adviseren over de beste keuzes die u kunt maken op basis van ondergrond, belasting en kwaliteit van de dakbedekking. Het team van Visser & Van der Hell staat graag voor u klaar in de buurt van Den Haag.

Neem contact op

Visser & Van Der Hell Loodgietersbedrijf b.v. logo
Visser & Van Der Hell Loodgietersbedrijf b.v.

Stel uw vraag

Dakbedekking | Den Haag

Copyright © Visser & van der Hell 1981- 2024 - Alle rechten voorbehouden

Designpro | Z-IM.nl | Sitemap | Site index | Privacyverklaring | Cookieverklaring