visservdhell-slide-1

Loodgieters- en Dakbedekkingsbedrijf sinds 1891

Visser & Van der Hell leggen badkamers aan bij u in Overschie
Overschie

Visser & Van der Hell leggen badkamers aan bij u in Overschie

Heeft u plannen voor een nieuwe badkamer in de buurt van Overschie? Van ontwerp tot levering en installatie is Visser & Van der Hell badkamers Barendrecht u graag van dienst in de buurt van Overschie. Visser & Van der Hell Loodgietersbedrijf B.V. is een even bekend als veelzijdig installatiebedrijf, gevestigd in de buurt van Overschie. Gespecialiseerd in badkamers, verwarmingsinstallaties, loodgieterswerk en dakbedekking. Het is tevens het oudste nog bestaande installatiebedrijf van Barendrecht, opgericht in 1891. Voor al uw wensen op het gebied van badkamers kan Visser & Van der Hell badkamers Barendrecht u van dienst zijn. Van het monteren van de meest eenvoudige tot exclusieve badkamers, in iedere gewenste maat. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor het aanpassen en verbouwen van uw huidige badkamer in de buurt van Overschie.

Comfortabel wonen in Overschie met de aanleg van een badkamer

Sanitair vormt een belangrijk onderdeel van uw woning. Met sanitair van Visser & Van der Hell badkamers in de buurt van Overschie bent u verzekerd van een comfortabele badkamer met alle benodigde voorzieningen. Wij leveren complete badkamer inrichtingen en installeren deze graag voor u. Is uw oude sanitair aan vervanging toe? Visser & Van der Hell badkamers in de buurt van Overschie vervangt dit vakkundig. U heeft bij ons een keuze uit een breed assortiment dat past bij uw wensen en behoeften.

Kwaliteit van badkamers leverbaar in Overschie

Door de ruime ervaring van Visser & Van der Hell badkamers in de buurt van Overschie, in zowel het ontwerpen als het bouwen van badkamers, weet u zeker dat u de juiste keuze maakt. Wij garanderen:

  • Eersteklas kwaliteit
  • Aangepast aan uw wensen
  • Volgens uw smaak
  • Op maat
  • Een badkamer die nooit zal tegenvallen

Kwaliteit staat voorop en schoonheid is belangrijk, maar de praktijk vereist functionaliteit. Met een goed ontwerp door Visser & Van der Hell badkamers in de buurt van Overschie zal u nooit last hebben van te krappe ruimtes of lastig schoon te maken hoekjes.

Stappenplan bij de aanleg van badkamers bij u in Overschie

Bij het vernieuwen of renoveren van uw badkamer neemt Visser & Van der Hell badkamers in de buurt van Overschie graag al uw zorgen uit handen. Vanaf het ontwerp, te zien in 3D van uw specifieke situatie, tot aan de levering en installatie. In een duidelijke offerte worden alle werkzaamheden en prijzen vooraf besproken. Zo komt u bij ons nooit voor verrassingen te staan.

In onze showrooms kunt u vrijblijvend sanitair en tegels uit zoeken. Ook is het mogelijk om een 3-D tekening te laten ontwerpen in de showrooms:

Indien u een keuze heeft gemaakt krijgt u een uitnodiging voor een vervolg afspraak om uw ideeën en wensen verder uit te werken.

Wilt u ook meer plezier beleven aan uw badkamer in de buurt van Overschie? Laat deze dan installeren door het team van & Van der Hell badkamers in de buurt van Overschie. Ga een adviesgesprek aan en neem contact met ons op.

Visser & Van Der Hell Loodgietersbedrijf b.v. logo
Visser & Van Der Hell Loodgietersbedrijf b.v.
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © Visser & van der Hell 1981- 2020 - Alle rechten voorbehouden

Designpro | Z-IM.nl | Sitemap | Site index | Privacyverklaring | Cookieverklaring