visservdhell-slide-1

Loodgieters- en Dakbedekkingsbedrijf sinds 1891

Visser & Van der Hell leggen badkamers aan bij u in Capelle aan den IJssel
Capelle aan den IJssel

Visser & Van der Hell hét adres voor het aanleggen van badkamers in Capelle aan den IJssel en omstreken

Heeft u plannen voor een nieuwe badkamer in de buurt van Capelle aan den IJssel? Van ontwerp tot levering en installatie is Visser & Van der Hell badkamers Barendrecht u graag van dienst in de buurt van Capelle aan den IJssel. Visser & Van der Hell Loodgietersbedrijf B.V. is een even bekend als veelzijdig installatiebedrijf, gevestigd in de buurt van Capelle aan den IJssel. Gespecialiseerd in badkamers, verwarmingsinstallaties, loodgieterswerk en dakbedekking. Het is tevens het oudste nog bestaande installatiebedrijf van Barendrecht, opgericht in 1891. Voor al uw wensen op het gebied van badkamers kan Visser & Van der Hell badkamers Barendrecht u van dienst zijn. Van het monteren van de meest eenvoudige tot exclusieve badkamers, in iedere gewenste maat. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor het aanpassen en verbouwen van uw huidige badkamer in de buurt van Capelle aan den IJssel.

Een badkamer is een belangrijk onderdeel van uw woning in Capelle aan den IJssel

Sanitair vormt een belangrijk onderdeel van uw woning. Met sanitair van Visser & Van der Hell badkamers in de buurt van Capelle aan den IJssel bent u verzekerd van een comfortabele badkamer met alle benodigde voorzieningen. Wij leveren complete badkamer inrichtingen en installeren deze graag voor u. Is uw oude sanitair aan vervanging toe? Visser & Van der Hell badkamers in de buurt van Capelle aan den IJssel vervangt dit vakkundig. U heeft bij ons een keuze uit een breed assortiment dat past bij uw wensen en behoeften.

Van het ontwerpen tot aanleggen van badkamers staat Visser & van der Hell klaar voor u in Capelle aan den IJssel

Door de ruime ervaring van Visser & Van der Hell badkamers in de buurt van Capelle aan den IJssel, in zowel het ontwerpen als het bouwen van badkamers, weet u zeker dat u de juiste keuze maakt. Wij garanderen:

  • Eersteklas kwaliteit
  • Aangepast aan uw wensen
  • Volgens uw smaak
  • Op maat
  • Een badkamer die nooit zal tegenvallen

Kwaliteit staat voorop en schoonheid is belangrijk, maar de praktijk vereist functionaliteit. Met een goed ontwerp door Visser & Van der Hell badkamers in de buurt van Capelle aan den IJssel zal u nooit last hebben van te krappe ruimtes of lastig schoon te maken hoekjes.

Badkamers aanleggen bij u in Capelle aan den IJssel start met een duidelijke offerte

Bij het vernieuwen of renoveren van uw badkamer neemt Visser & Van der Hell badkamers in de buurt van Capelle aan den IJssel graag al uw zorgen uit handen. Vanaf het ontwerp, te zien in 3D van uw specifieke situatie, tot aan de levering en installatie. In een duidelijke offerte worden alle werkzaamheden en prijzen vooraf besproken. Zo komt u bij ons nooit voor verrassingen te staan.

In onze showrooms kunt u vrijblijvend sanitair en tegels uit zoeken. Ook is het mogelijk om een 3-D tekening te laten ontwerpen in de showrooms:

Indien u een keuze heeft gemaakt krijgt u een uitnodiging voor een vervolg afspraak om uw ideeën en wensen verder uit te werken.

Beleef meer plezier in uw badkamer en laat deze aanleggen door Visser & van der Hell uit de buurt van Cappelle aan den IJssel

Wilt u ook meer plezier beleven aan uw badkamer in de buurt van Capelle aan den IJssel? Laat deze dan installeren door het team van Visser & Van der Hell badkamers in de buurt van Capelle aan den IJssel. Ga een adviesgesprek aan en neem contact met ons op.

Neem contact op

Visser & Van Der Hell Loodgietersbedrijf b.v. logo
Visser & Van Der Hell Loodgietersbedrijf b.v.

Stel uw vraag

Badkamers | Capelle aan den IJssel

Copyright © Visser & van der Hell 1981- 2023 - Alle rechten voorbehouden

Designpro | Z-IM.nl | Sitemap | Site index | Privacyverklaring | Cookieverklaring